תותים בשוקולד

מחברשופרסל
Ratingקושימתחיל

גם חודש המשפחה, גם וולנטיינ'ס, הזדמנות פז להשתעשע במנה רומנטית ומענגת, כזו שאפשר להכין בשנייה האחרונה לחצי השני, או כפעילות משפחתית מהנה ומתוקה במיוחד.

מספר מנות: 20 מנות

זמן התכוננות4 דקותזמן בישול1 דקותזמן כולל5 דקות

מצרכים
 סלסילת תותים בגודל בינוני
 100 גרם שוקולד לבן
 100 גרם שוקולד חלב
 100 גרם שוקולד מריר
 3 כפות שמן צמחי
 סוכריות לקישוט

אופן ההכנה
1

שוטפים את התותים ומייבשים היטב.

2

קוצצים את השוקולדים ומכניסים לכוסות.

3

ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו בפולסים - בהתחלה 30 שניות, מוציאים, מערבבים ואם יש צורך מחממים בכל פעם עוד 10 שניות, מוציאים שוב ומערבבים, כך עד שהשוקולד נמס כולו.

4

מוסיפים כף שמן ומערבבים.

5

באופן זהה ממיסים גם את השוקולד החלב המריר, מוסיפים לכל אחד מהם כף שמן.

6

לוקחים תות, מחזיקים אותו בעוקץ וטובלים בשוקולד. מוציאים ומנערים עודפים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

7

טובלים את כל התותים במגוון השוקולדים וזורים סוכריות לקישוט.

8

את השוקולדים שנשארו מכניסים לשקית זילוף וחותכים חור קטנטן קטנטן בקצה.

9

מזלפים פסים מצד לצד לקישוט.

10

מכניסים למקרר עד שהשוקולד מתייצב בחזרה ומגישים.

Ingredients

מצרכים
 סלסילת תותים בגודל בינוני
 100 גרם שוקולד לבן
 100 גרם שוקולד חלב
 100 גרם שוקולד מריר
 3 כפות שמן צמחי
 סוכריות לקישוט

Directions

אופן ההכנה
1

שוטפים את התותים ומייבשים היטב.

2

קוצצים את השוקולדים ומכניסים לכוסות.

3

ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו בפולסים - בהתחלה 30 שניות, מוציאים, מערבבים ואם יש צורך מחממים בכל פעם עוד 10 שניות, מוציאים שוב ומערבבים, כך עד שהשוקולד נמס כולו.

4

מוסיפים כף שמן ומערבבים.

5

באופן זהה ממיסים גם את השוקולד החלב המריר, מוסיפים לכל אחד מהם כף שמן.

6

לוקחים תות, מחזיקים אותו בעוקץ וטובלים בשוקולד. מוציאים ומנערים עודפים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

7

טובלים את כל התותים במגוון השוקולדים וזורים סוכריות לקישוט.

8

את השוקולדים שנשארו מכניסים לשקית זילוף וחותכים חור קטנטן קטנטן בקצה.

9

מזלפים פסים מצד לצד לקישוט.

10

מכניסים למקרר עד שהשוקולד מתייצב בחזרה ומגישים.

תותים בשוקולד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *