השגרה לכאורה כבר פה, אבל עדיין קשה לומר שהחיים חזרו למסלולם, ואנחנו מרגישים את זה בכל התחומים. התרומה הקטנה שלנו: מתכון אחד בכל יום, כזה שקל להכין וכיף לאכול, שכל בני הבית יתקבצו בשבילו סביב השולחן וירגישו לרגע אחד קטן שהכל בסדר. והיום: תבשיל עוף עם בורגול, מנגולד ולימון כבוש

מחממים בסיר רחב ושטוח את שמן הזית ומטגנים את הכרעיים משני הצדדים עד שישחימו. מעבירים לצלחת.
מוסיפים לסיר את הבצל, השום, המנגולד, הסלרי ושני סוגי הפלפלים ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הבורגול ומטגנים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור ובפלפל אנגלי. מוסיפים את הלימון הכבוש.
5 דקות טיימר
מחזירים לסיר את הכרעיים, מתבלים שוב במלח ופלפל שחור. יוצקים את המרק הצח ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה שעה. מגישים חם.
60 דקות טיימר
Ingredients
Directions
מחממים בסיר רחב ושטוח את שמן הזית ומטגנים את הכרעיים משני הצדדים עד שישחימו. מעבירים לצלחת.
מוסיפים לסיר את הבצל, השום, המנגולד, הסלרי ושני סוגי הפלפלים ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הבורגול ומטגנים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור ובפלפל אנגלי. מוסיפים את הלימון הכבוש.
5 דקות טיימר
מחזירים לסיר את הכרעיים, מתבלים שוב במלח ופלפל שחור. יוצקים את המרק הצח ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה שעה. מגישים חם.
60 דקות טיימר