קוקילידה ביתית

מחבראור בן אוליאל
Ratingקושימתחיל

אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין את אחד מקינוחי הקיץ הכי טעימים שיש: קוקילידה ביתית. שתי עוגיות שוקולד רכות במיוחד עם מלית של הגלידה האהובה עליכם

6 קוקילידות \ מנות.

ניתן להכין בגרסה פרווה ע״י שימוש בגלידה צמחית

זמן התכוננות30 דקותזמן בישול30 דקותזמן כולל1 שעות

מצרכים לעוגיות
 כוסות או 360גרם אבקת סוכר
 3/4 כוס או 105גרם אבקת קקאו
 1כפית מלח דק
 2חלבונים S
 1ביצה S
 1/4כוס אגוזי מלך\חמוציות \צימוקים
דיסקיות גלידה
 1מיכל גלידת וניל

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

בקערה בינונית מערבבים אבקת סוכר, אבקת קקאו ומלח. מוסיפים חלבונים וביצה וטורפים היטב לתערובת חלקה וצמיגית. אם התערובת נוזלית מידי אפשר להוסיף אבקת סוכר בהדרגה.

3

מפזרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה כפות מהבלילה במרווחים של כ-2 ס״מ זו מזו.

4

אופים כ-15 דקות, מוציאים ומצננים לחלוטין.
15 דקות טיימר

5

מכינים את דיסקיות הגלידה: משטחים את הגלידה בין שני ניירות אפייה לעובי של 1 ס״מ, מקפיאים.

6

מוציאים מהמקפיא ובעזרת כוס או חותכן חותכים את הגלידה לדיסקיות.

7

מניחים דיסקית גלידה בין שתי עוגיות ושומרים במקפיא עד להגשה.

Ingredients

מצרכים לעוגיות
 כוסות או 360גרם אבקת סוכר
 3/4 כוס או 105גרם אבקת קקאו
 1כפית מלח דק
 2חלבונים S
 1ביצה S
 1/4כוס אגוזי מלך\חמוציות \צימוקים
דיסקיות גלידה
 1מיכל גלידת וניל

Directions

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

בקערה בינונית מערבבים אבקת סוכר, אבקת קקאו ומלח. מוסיפים חלבונים וביצה וטורפים היטב לתערובת חלקה וצמיגית. אם התערובת נוזלית מידי אפשר להוסיף אבקת סוכר בהדרגה.

3

מפזרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה כפות מהבלילה במרווחים של כ-2 ס״מ זו מזו.

4

אופים כ-15 דקות, מוציאים ומצננים לחלוטין.
15 דקות טיימר

5

מכינים את דיסקיות הגלידה: משטחים את הגלידה בין שני ניירות אפייה לעובי של 1 ס״מ, מקפיאים.

6

מוציאים מהמקפיא ובעזרת כוס או חותכן חותכים את הגלידה לדיסקיות.

7

מניחים דיסקית גלידה בין שתי עוגיות ושומרים במקפיא עד להגשה.

קוקילידה ביתית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *