מכינים בבית בקלות רוטב טריאקי אסייתי מתקתק ומקפיצים בו קוביות סלמון, ארוחה טעימה ומהירה שגם הילדים אוהבים. מגישים עם אורז ונהנים.

מבשלים את האורז לפי ההוראות שעל האריזה. שומרים חם
בינתיים מכינים את הרוטב: מניחים בסיר קטן את כל חומרי הרוטב ומבשלים מעל להבה בינונית תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך מעט. אם רוצים רוטב סמיך יותר ומבריק, מוסיפים לו תערובת של קורנפלור ומעט מים, מערבבים עד להסמכה ומסירים מהאש.
משמנים ווק ומלהיטים מעל להבה גבוהה. צורבים את קוביות הסלמון במשך 1-2 דקות, מוסיפים 3 כפות מהרוטב, מכסים ומסירים מהאש. משהים במכסה סגור כדי שהסלמון ימשיך להתבשל באדים.
2 דקות טיימר
מניחים את האורז המבושל מסביב לקוביות הסלמון, מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים למרכז השולחן לצד הרוטב.
קרדיט: אורלי פלאי ברונשטיין
Ingredients
Directions
מבשלים את האורז לפי ההוראות שעל האריזה. שומרים חם
בינתיים מכינים את הרוטב: מניחים בסיר קטן את כל חומרי הרוטב ומבשלים מעל להבה בינונית תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך מעט. אם רוצים רוטב סמיך יותר ומבריק, מוסיפים לו תערובת של קורנפלור ומעט מים, מערבבים עד להסמכה ומסירים מהאש.
משמנים ווק ומלהיטים מעל להבה גבוהה. צורבים את קוביות הסלמון במשך 1-2 דקות, מוסיפים 3 כפות מהרוטב, מכסים ומסירים מהאש. משהים במכסה סגור כדי שהסלמון ימשיך להתבשל באדים.
2 דקות טיימר
מניחים את האורז המבושל מסביב לקוביות הסלמון, מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים למרכז השולחן לצד הרוטב.
קרדיט: אורלי פלאי ברונשטיין
אהבתי ביותר! הילדים השתגעו!!!