צ’יפס בטעם של פעם

קולפים את תפוחי האדמה.
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות באמצעות פרייבט שף של נעמן. איך עושים את זה? הכי פשוט! מכוונים ל- 1.5 בפרייבט שף ופשוט פורסים פרוסות.
בקערה עמוקה ורחבה מערבבים את חומרי הבלילה היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ונוזלית ממש כמו טחינה.
מחממים שמן במחבת.
כאשר השמן חם מאוד טובלים פרוסת תפוח אדמה בבלילה ומטגנים עד הזהבה מלאה של שני הצדדים.
מגישים עם מיונז, קטשופ וטחינה.
בתאבון!
Ingredients
Directions
קולפים את תפוחי האדמה.
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות באמצעות פרייבט שף של נעמן. איך עושים את זה? הכי פשוט! מכוונים ל- 1.5 בפרייבט שף ופשוט פורסים פרוסות.
בקערה עמוקה ורחבה מערבבים את חומרי הבלילה היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ונוזלית ממש כמו טחינה.
מחממים שמן במחבת.
כאשר השמן חם מאוד טובלים פרוסת תפוח אדמה בבלילה ומטגנים עד הזהבה מלאה של שני הצדדים.
מגישים עם מיונז, קטשופ וטחינה.
בתאבון!