צ’יפס בטעם של פעם

מחבריונית צוקרמן
Ratingקושימתחיל

צ’יפס בטעם של פעם

זמן התכוננות5 דקותזמן בישול5 דקותזמן כולל10 דקות

מצרכים
 4תפוחי אדמה בינוניים
 1/2ליטר שמן קנולה
לבלילה
 1כוס קמח תופח
 1ביצה L
 1כף מיונז
 1/2כוס מי סודה
 1/2כפית כורכום
 1/4כפית פלפל שחור טחון
 1כפית שטוחה מלח דק
 1/2כפית תבלין שווארמה

אופן ההכנה
1

קולפים את תפוחי האדמה.

2

פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות באמצעות פרייבט שף של נעמן. איך עושים את זה? הכי פשוט! מכוונים ל- 1.5 בפרייבט שף ופשוט פורסים פרוסות.

3

בקערה עמוקה ורחבה מערבבים את חומרי הבלילה היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ונוזלית ממש כמו טחינה.

4

מחממים שמן במחבת.

5

כאשר השמן חם מאוד טובלים פרוסת תפוח אדמה בבלילה ומטגנים עד הזהבה מלאה של שני הצדדים.

6

מגישים עם מיונז, קטשופ וטחינה.

בתאבון!

Ingredients

מצרכים
 4תפוחי אדמה בינוניים
 1/2ליטר שמן קנולה
לבלילה
 1כוס קמח תופח
 1ביצה L
 1כף מיונז
 1/2כוס מי סודה
 1/2כפית כורכום
 1/4כפית פלפל שחור טחון
 1כפית שטוחה מלח דק
 1/2כפית תבלין שווארמה

Directions

אופן ההכנה
1

קולפים את תפוחי האדמה.

2

פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות באמצעות פרייבט שף של נעמן. איך עושים את זה? הכי פשוט! מכוונים ל- 1.5 בפרייבט שף ופשוט פורסים פרוסות.

3

בקערה עמוקה ורחבה מערבבים את חומרי הבלילה היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה ונוזלית ממש כמו טחינה.

4

מחממים שמן במחבת.

5

כאשר השמן חם מאוד טובלים פרוסת תפוח אדמה בבלילה ומטגנים עד הזהבה מלאה של שני הצדדים.

6

מגישים עם מיונז, קטשופ וטחינה.

בתאבון!

צ’יפס בטעם של פעם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *