פסטה מוקרמת

מחברFoodisGood
Ratingקושימתחיל

מתכון להכנת פסטה מוקרמת ברוטב שמנת ופטריות. המנה כל-כך קלה להכנה ובו בזמן כל-כך טעימה. מאוד מתאימה לארוחת ערב מושחתת ולאירוח בשבועות.
3-4 סועדים

זמן התכוננות15 דקותזמן בישול20 דקותזמן כולל35 דקות

מצרכים
 חבילת פסטה מוכנה לפי הוראות יצרן (הכי כדאי פסטה פנה)
 2 גביעי שמנת לבישול
 50 גרם חמאה
 1 בצל קצוץ
 1 קופסה של פטריות חתוכות
 3 כפות אבקת מרק פטריות
 1/2 כפית אגוז מוסקט (לא חובה)
 גבינה צהובה מגורדת
 מעט גבינת מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה
1

אחרי שהפסטה מוכנה יש לצנן אותה למשך 15 דקות בטמפרטורת החדר.
15 דקות טיימר

2

בסיר בינוני עם מעט שמן מטגנים בצל קצוץ עד שהופך שקוף.

3

מעבירים ללהבה נמוכה ומוסיפים שמנת, חמאה,אגוז מוסקט ופטריות.

4

כשהחמאה נמסה והשמנת חמה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות ומערבבים היטב למניעת גושים.

5

מסדרים את הפסטה בתבנית פיירקס גדולה (או תבנית חד פעמית לתנור).

6

שופכים את רוטב שמנת הפטריות על גבי הפסטה (חשוב לשפוך באופן אחיד).

7

מפזרים מעל לפסטה גבינה צהובה ומוצרלה, כמה שאוהבים.

8

מכניסים את הפסטה להקרמה בתנור על מצב גריל למשך 3-6 דקות, עד שהגבינה הופכת מוקרמת , מזהיבה ומבעבעת.

3 דקות טיימר

9

זהו, הפסטה שלכם מוקרמת וכל-כך טעימה, זהירות - הגבינה המוקרמת רותחת!
בתאבון!

קטגוריהתגיות

Ingredients

מצרכים
 חבילת פסטה מוכנה לפי הוראות יצרן (הכי כדאי פסטה פנה)
 2 גביעי שמנת לבישול
 50 גרם חמאה
 1 בצל קצוץ
 1 קופסה של פטריות חתוכות
 3 כפות אבקת מרק פטריות
 1/2 כפית אגוז מוסקט (לא חובה)
 גבינה צהובה מגורדת
 מעט גבינת מוצרלה מגורדת

Directions

אופן ההכנה
1

אחרי שהפסטה מוכנה יש לצנן אותה למשך 15 דקות בטמפרטורת החדר.
15 דקות טיימר

2

בסיר בינוני עם מעט שמן מטגנים בצל קצוץ עד שהופך שקוף.

3

מעבירים ללהבה נמוכה ומוסיפים שמנת, חמאה,אגוז מוסקט ופטריות.

4

כשהחמאה נמסה והשמנת חמה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות ומערבבים היטב למניעת גושים.

5

מסדרים את הפסטה בתבנית פיירקס גדולה (או תבנית חד פעמית לתנור).

6

שופכים את רוטב שמנת הפטריות על גבי הפסטה (חשוב לשפוך באופן אחיד).

7

מפזרים מעל לפסטה גבינה צהובה ומוצרלה, כמה שאוהבים.

8

מכניסים את הפסטה להקרמה בתנור על מצב גריל למשך 3-6 דקות, עד שהגבינה הופכת מוקרמת , מזהיבה ומבעבעת.

3 דקות טיימר

9

זהו, הפסטה שלכם מוקרמת וכל-כך טעימה, זהירות - הגבינה המוקרמת רותחת!
בתאבון!

פסטה מוקרמת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *