עוגת גבינה אפויה מעולה

מחברניקי
Ratingקושיביניים

עוגת גבינה מעולה, אחת העוגות הטובות שהכנתי המלצה חמה. גולש בשם דודו חמוד הביא אותה לפורום מתכונים והשאר היסטוריה היא נעשתה להיט!
תכינו אותה כמו שכתוב בלי לשנות למרות הגבינות עם האחוזים יוצאת עוגה ללקק ת’שפתיים!

ל 3 תבניות אינגליש קייק
או ל 2 תבניות 24
או ל 1 תבנית 28 + 1 תבנית אינגליש קייק

זמן התכוננות10 דקותזמן בישול40 דקותזמן כולל50 דקות

מרכיבים
 לפני הכל לקחת תבנית ולמלא אותה במים לתוכה יכנסו התבניות/ התבנית עם הבלילה של העוגה יאפו באמבט מים רותחים 220 מעלות.
 1 ק”ג גבינה לבנה 5 %
 1 גבינת נפוליאון
 2 גביעים שמנת של פעם
 6 ביצים מופרדות
 2 כוסות סוכר (אחד לקרם חלבונים וכוס אחד לחלמונים עם הגבינה)
 2 סוכר וניל
 6 כפות אבקת קורנפלור
 מרגרינה לשימון התבניות

אופן ההכנה
1

את החלבונים מקציפים כמה דקות ואז מוסיפים לאט את הסוכר – כוס אחד מקציפים לקרם לבן יציב וחזק

2

בקערה נפרדת מערבבים חלמונים קורנפלור סוכר וניל גבינות שמנת וכוס סוכר שנותר מערבבים היטב.
מוסיפים את קרם הלבן לקרם הגבינות בשלוש פעמים בתנועות עטיפה

3

משמנים היטב תבניות במרגרינה ומכניסים לתנור החם 220 מעלות עד שהעוגה נראית ממש מוכנה ואז מורידים ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות מוכן מכבים את התנור ומשאירים חצי שעה בתנור סגור וכבוי
40 דקות טיימר
30 דקות טיימר

4

עוגת גבינה משתבחת אחרי קירור אז מומלץ לקרר לפחות כמה שעות.
הקצפתי שמנת אינסטנט וחלב וציפיתי את העוגה מכל הכיוונים בשארית הזלפתי פרחים.

Ingredients

מרכיבים
 לפני הכל לקחת תבנית ולמלא אותה במים לתוכה יכנסו התבניות/ התבנית עם הבלילה של העוגה יאפו באמבט מים רותחים 220 מעלות.
 1 ק”ג גבינה לבנה 5 %
 1 גבינת נפוליאון
 2 גביעים שמנת של פעם
 6 ביצים מופרדות
 2 כוסות סוכר (אחד לקרם חלבונים וכוס אחד לחלמונים עם הגבינה)
 2 סוכר וניל
 6 כפות אבקת קורנפלור
 מרגרינה לשימון התבניות

Directions

אופן ההכנה
1

את החלבונים מקציפים כמה דקות ואז מוסיפים לאט את הסוכר – כוס אחד מקציפים לקרם לבן יציב וחזק

2

בקערה נפרדת מערבבים חלמונים קורנפלור סוכר וניל גבינות שמנת וכוס סוכר שנותר מערבבים היטב.
מוסיפים את קרם הלבן לקרם הגבינות בשלוש פעמים בתנועות עטיפה

3

משמנים היטב תבניות במרגרינה ומכניסים לתנור החם 220 מעלות עד שהעוגה נראית ממש מוכנה ואז מורידים ל 150 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות מוכן מכבים את התנור ומשאירים חצי שעה בתנור סגור וכבוי
40 דקות טיימר
30 דקות טיימר

4

עוגת גבינה משתבחת אחרי קירור אז מומלץ לקרר לפחות כמה שעות.
הקצפתי שמנת אינסטנט וחלב וציפיתי את העוגה מכל הכיוונים בשארית הזלפתי פרחים.

עוגת גבינה אפויה מעולה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *