אחד המתכונים הראשונים שהכנתי, לא להאמין כמה שנים עברו ואני עדיין מכינה אותו. אני אוהבת את השילוב של קוקוס וחמאה בעוגיות יש להן טעם קוקוס עדין, החמאה מוסיפה את הפריכות שלה העוגיות מושלמות לקפה.
מתכון קל וטעים תפנקו את המשפחה בכיף עם יופי של עוגיות.
כ 60 עוגיות תלוי בגודל

לפני שמתחילים רצוי לקרוא את זה, לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים.
לעבד את המצרכים לפירורים גסים מאוד לעצור את המיקסר ולאסוף לכדור.
להכין תבנית עם נייר אפייה, לחלק את הבצק לשניים, לרדד לעלה ולקרוץ צורות.
לחמם תנור ל 180 מעלות .
לסדר את העוגיות על הנייר אפייה, לאפות 10 דקות העוגיות מזהיבות מעט בתחתית ונשארות בהירות.
10 דקות טיימר
Ingredients
Directions
לפני שמתחילים רצוי לקרוא את זה, לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים.
לעבד את המצרכים לפירורים גסים מאוד לעצור את המיקסר ולאסוף לכדור.
להכין תבנית עם נייר אפייה, לחלק את הבצק לשניים, לרדד לעלה ולקרוץ צורות.
לחמם תנור ל 180 מעלות .
לסדר את העוגיות על הנייר אפייה, לאפות 10 דקות העוגיות מזהיבות מעט בתחתית ונשארות בהירות.
10 דקות טיימר