עוגיות חלבה פריכות שלא תפסיקו לנשנש

מחברFoodisGood
Ratingקושימתחיל

תהילה שלמוביץ' עם מתכון לאוהבי החלבה: מתכון קל וטעים לעוגיות חלבה פריכות, עוגיות רולדה במילוי חלבה עשיר שהכי כדאי להגיש לצד כוס נס.

20-5 עוגיות

זמן התכוננות20 דקותזמן בישול20 דקותזמן כולל40 דקות

מצרכים לבצק :
 4 כוסות קמח
 200 גרם מרגרינה/חמאה
 כוס מים רותחים
 2 כפות חומץ
למילוי חלבה :
 קופסת טחינה גולמית
 2 כוסות סוכר
 2 כוסות קוקוס
לקישוט :
 שוקולד מומס

אופן ההכנה
1

נתחיל בערבוב מצרכי הבצק עד לכדי כדור בצק אחיד. נעטוף בניילון נצמד ונעביר למקרר למשך שעה.

2

בקערה גדולה נטרוף את כל מצרכי מילוי החלבה לבלילה אחידה.

3

נוציא את הבצק מהמקרר, נחלק ל-3 חלקים שווים.

4

כל חלק נרדד למלבן ארוך, נמרח ממילוי החלבה לאורך קצה הבצק ונגלגל גלגול אחד.

5

נחתוך את הרולדה שנוצרה במרווחים קטנים ונסדר את העוגיות בתבנית.

6

נאפה את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה בתנור חם על 180 מלות למשך 20 דקות.
20 דקות טיימר

7

נצנן בטמפרטורת החדר, נזלף שוקולד מומס ונגיש.

8

אופן ההכנה: לערבב את כל מצרכי בצק ולקרר כשעה.

Ingredients

מצרכים לבצק :
 4 כוסות קמח
 200 גרם מרגרינה/חמאה
 כוס מים רותחים
 2 כפות חומץ
למילוי חלבה :
 קופסת טחינה גולמית
 2 כוסות סוכר
 2 כוסות קוקוס
לקישוט :
 שוקולד מומס

Directions

אופן ההכנה
1

נתחיל בערבוב מצרכי הבצק עד לכדי כדור בצק אחיד. נעטוף בניילון נצמד ונעביר למקרר למשך שעה.

2

בקערה גדולה נטרוף את כל מצרכי מילוי החלבה לבלילה אחידה.

3

נוציא את הבצק מהמקרר, נחלק ל-3 חלקים שווים.

4

כל חלק נרדד למלבן ארוך, נמרח ממילוי החלבה לאורך קצה הבצק ונגלגל גלגול אחד.

5

נחתוך את הרולדה שנוצרה במרווחים קטנים ונסדר את העוגיות בתבנית.

6

נאפה את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה בתנור חם על 180 מלות למשך 20 דקות.
20 דקות טיימר

7

נצנן בטמפרטורת החדר, נזלף שוקולד מומס ונגיש.

8

אופן ההכנה: לערבב את כל מצרכי בצק ולקרר כשעה.

עוגיות חלבה פריכות שלא תפסיקו לנשנש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *