לא יודעים מה קורה אצלכם במטבח, אבל אנחנו הכנו (ואכלנו) בשבועות האחרונים יותר שניצלים מאי פעם. למען הגיוון, היום נכין לבני הבית משהו חדש: כדורי שניצל בציפוי פריך מתובל בשומשום

מחממים שמן לטיגון עמוק.
מערבבים עוף טחון עם בצל, פירורי לחם, שמן, מלח ופלפל.
טורפים בקערה קטנה ביצה ומערבבים עם חרדל.
בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם עם כורכום, פפריקה, כמון, שומשום, מלח ופלפל.
יוצרים מהעוף הטחון כדורים בעזרת הידיים, טובלים אותם בביצה ואז בקערת פירורי הלחם.
מכניסים לשמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות (אפשר בנגלות).
Ingredients
Directions
מחממים שמן לטיגון עמוק.
מערבבים עוף טחון עם בצל, פירורי לחם, שמן, מלח ופלפל.
טורפים בקערה קטנה ביצה ומערבבים עם חרדל.
בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם עם כורכום, פפריקה, כמון, שומשום, מלח ופלפל.
יוצרים מהעוף הטחון כדורים בעזרת הידיים, טובלים אותם בביצה ואז בקערת פירורי הלחם.
מכניסים לשמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות (אפשר בנגלות).