כדורי שניצל

מחברשרית נובק
Ratingקושימתחיל

לא יודעים מה קורה אצלכם במטבח, אבל אנחנו הכנו (ואכלנו) בשבועות האחרונים יותר שניצלים מאי פעם. למען הגיוון, היום נכין לבני הבית משהו חדש: כדורי שניצל בציפוי פריך מתובל בשומשום

זמן התכוננות20 דקותזמן בישול10 דקותזמן כולל30 דקות

רכיבים
 500 גרם עוף טחון
 בצל מגורר דק וסחוט מנוזלים
 כף פירורי לחם
 2 כפות שמן
 מלח
 פלפל שחור
לציפוי :
 ביצה
 כף חרדל
 2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
 רבע כפית כורכום
 כפית פפריקה
 כפית כמון
 כף שומשום
 מלח
 פלפל שחור
לטיגון :
 שמן עמוק

אופן ההכנה
1

מחממים שמן לטיגון עמוק.

2

מערבבים עוף טחון עם בצל, פירורי לחם, שמן, מלח ופלפל.

3

טורפים בקערה קטנה ביצה ומערבבים עם חרדל.

4

בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם עם כורכום, פפריקה, כמון, שומשום, מלח ופלפל.
יוצרים מהעוף הטחון כדורים בעזרת הידיים, טובלים אותם בביצה ואז בקערת פירורי הלחם.

5

מכניסים לשמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות (אפשר בנגלות).

5 דקות טיימר

Ingredients

רכיבים
 500 גרם עוף טחון
 בצל מגורר דק וסחוט מנוזלים
 כף פירורי לחם
 2 כפות שמן
 מלח
 פלפל שחור
לציפוי :
 ביצה
 כף חרדל
 2 כוסות פירורי לחם מוזהבים
 רבע כפית כורכום
 כפית פפריקה
 כפית כמון
 כף שומשום
 מלח
 פלפל שחור
לטיגון :
 שמן עמוק

Directions

אופן ההכנה
1

מחממים שמן לטיגון עמוק.

2

מערבבים עוף טחון עם בצל, פירורי לחם, שמן, מלח ופלפל.

3

טורפים בקערה קטנה ביצה ומערבבים עם חרדל.

4

בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם עם כורכום, פפריקה, כמון, שומשום, מלח ופלפל.
יוצרים מהעוף הטחון כדורים בעזרת הידיים, טובלים אותם בביצה ואז בקערת פירורי הלחם.

5

מכניסים לשמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות (אפשר בנגלות).

5 דקות טיימר

כדורי שניצל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *