טורטייה אפויה עם בשר טחון

מחברניקי
Ratingקושימתחיל

להגיד לכם שזה טעים ? זה יותר מזה טעים ברמות!
זה לאכול ארוחת צהריים בכיף, ההכנה קלי קלות ובגלל האופן שזה מוגש כולם מתלהבים ואוכלים ומבקשים עוד.
אני אוהבת להשקיע בארוחות לילדים ככל שאני משקיעה הם אוכלים יותר טוב ואיזה אמא לא הייתה רוצה שהילדים שלה יאכלו טוב נכון ?
את העניין של הילדים כיסיתי גם למבוגרים זה מתאים ותאמינו לי שנהנתי מכל ביס. אני ממליצה לצרף לזה מרק טוב ואיזה סלט ירקות והכי חשוב להכפיל כמויות

זמן התכוננות30 דקותזמן בישול10 דקותזמן כולל40 דקות

מצרכים
 5 טורטיות גדולות
 350 ג’ בשר בקר טחון
 בצל
 שום כתוש
 תפוח אדמה
 שליש כפית כורכום
 חצי כפית גריל עוף
 כפית מלאה א. מרק
 פלפל שחור גרוס
 מלח
 עגבניה

אופן ההכנה
1

להרתיח סיר עם מים לקלף את התפוח אדמה להכניס למים ולבשל עד שהוא רך, להוציא מהמים ולמעוך.

2

לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את הבשר ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, הבשר משנה את הצבע להוסיף את השום והתבלינים לטגן עוד שתי דקות ולהוריד מהאש.
5 דקות טיימר

3

להכין צלחת עם נייר סופג כפול לשפוך הבשר ולהשאיר אותו כ 20 – 30 דקות.
30 דקות טיימר

4

למעוך את התפוח אדמה ולערבב עם הבשר.

5

להכין קבב ולהניח אחרי שליש טורטייה קצת מעל האמצע מעל לשים פרוסות עגבניה חצויות ובצל פרוס, לגלגל לגליל ולשים בטוסטר לחיצה.

6

להפעיל את הטוסטר ולאפות עד שיש פסים זהובים על הטורטייה.

לחצות ולטרוף!

Ingredients

מצרכים
 5 טורטיות גדולות
 350 ג’ בשר בקר טחון
 בצל
 שום כתוש
 תפוח אדמה
 שליש כפית כורכום
 חצי כפית גריל עוף
 כפית מלאה א. מרק
 פלפל שחור גרוס
 מלח
 עגבניה

Directions

אופן ההכנה
1

להרתיח סיר עם מים לקלף את התפוח אדמה להכניס למים ולבשל עד שהוא רך, להוציא מהמים ולמעוך.

2

לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את הבשר ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, הבשר משנה את הצבע להוסיף את השום והתבלינים לטגן עוד שתי דקות ולהוריד מהאש.
5 דקות טיימר

3

להכין צלחת עם נייר סופג כפול לשפוך הבשר ולהשאיר אותו כ 20 – 30 דקות.
30 דקות טיימר

4

למעוך את התפוח אדמה ולערבב עם הבשר.

5

להכין קבב ולהניח אחרי שליש טורטייה קצת מעל האמצע מעל לשים פרוסות עגבניה חצויות ובצל פרוס, לגלגל לגליל ולשים בטוסטר לחיצה.

6

להפעיל את הטוסטר ולאפות עד שיש פסים זהובים על הטורטייה.

לחצות ולטרוף!

טורטייה אפויה עם בשר טחון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *