להגיד לכם שזה טעים ? זה יותר מזה טעים ברמות!
זה לאכול ארוחת צהריים בכיף, ההכנה קלי קלות ובגלל האופן שזה מוגש כולם מתלהבים ואוכלים ומבקשים עוד.
אני אוהבת להשקיע בארוחות לילדים ככל שאני משקיעה הם אוכלים יותר טוב ואיזה אמא לא הייתה רוצה שהילדים שלה יאכלו טוב נכון ?
את העניין של הילדים כיסיתי גם למבוגרים זה מתאים ותאמינו לי שנהנתי מכל ביס. אני ממליצה לצרף לזה מרק טוב ואיזה סלט ירקות והכי חשוב להכפיל כמויות

להרתיח סיר עם מים לקלף את התפוח אדמה להכניס למים ולבשל עד שהוא רך, להוציא מהמים ולמעוך.
לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את הבשר ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, הבשר משנה את הצבע להוסיף את השום והתבלינים לטגן עוד שתי דקות ולהוריד מהאש.
5 דקות טיימר
להכין צלחת עם נייר סופג כפול לשפוך הבשר ולהשאיר אותו כ 20 – 30 דקות.
30 דקות טיימר
למעוך את התפוח אדמה ולערבב עם הבשר.
להכין קבב ולהניח אחרי שליש טורטייה קצת מעל האמצע מעל לשים פרוסות עגבניה חצויות ובצל פרוס, לגלגל לגליל ולשים בטוסטר לחיצה.
להפעיל את הטוסטר ולאפות עד שיש פסים זהובים על הטורטייה.
לחצות ולטרוף!
Ingredients
Directions
להרתיח סיר עם מים לקלף את התפוח אדמה להכניס למים ולבשל עד שהוא רך, להוציא מהמים ולמעוך.
לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב קלות, להוסיף את הבשר ולטגן כ 5 דקות תוך כדי בחישה, הבשר משנה את הצבע להוסיף את השום והתבלינים לטגן עוד שתי דקות ולהוריד מהאש.
5 דקות טיימר
להכין צלחת עם נייר סופג כפול לשפוך הבשר ולהשאיר אותו כ 20 – 30 דקות.
30 דקות טיימר
למעוך את התפוח אדמה ולערבב עם הבשר.
להכין קבב ולהניח אחרי שליש טורטייה קצת מעל האמצע מעל לשים פרוסות עגבניה חצויות ובצל פרוס, לגלגל לגליל ולשים בטוסטר לחיצה.
להפעיל את הטוסטר ולאפות עד שיש פסים זהובים על הטורטייה.
לחצות ולטרוף!