ברוקיז – עוגיות בראוניז ממכרות

מחברLimorUngar
Ratingקושימתחיל

הכירו את הברוקיז (Brookies) - עוגיות שוקולד פאדג'יות במרקם של בראוניז, כאלה עוד לא טעמתם! 20 דק', כולל אפייה, והעוגיות מוכנות.

12-14 עוגיות

זמן התכוננות20 דקותזמן בישול10 דקותזמן כולל30 דקות

מצרכים
 70 גרם שוקולד מריר
 10 גרם חמאה
 16 גרם קורנפלור
 30 גרם סוכר
 1 ביצה
 1 כפית אבקת אפיה
 1/4 כפית תמצית וניל
 1/8 כפית מלח

אופן ההכנה
1

בקערת זכוכית מעל לסיר עם מים רותחים נמיס שוקולד וחמאה.

2

בקערה נפרדת נערבב קורנפלור, סוכר, ביצה, אבקת אפייה, תמצית וניל ומלח עד לתערובת אוורירית ובהירה.

3

נוסיף בהדרגה את תערובת השוקולד לתערובת הבהירה ונערבב.

4

נרפד תבנית בנייר אפייה ונניח כמות שך כף מבלילת העוגיות לכל עוגייה, נשמור על רווחים.

5

נאה את העוגיות בתנור חם על 170 מעלות לא יותר מ 11-12 דקות.

11 דקות טיימר

6

נניח בטמפרטורת החדר לצינון.
בתאבון..

Ingredients

מצרכים
 70 גרם שוקולד מריר
 10 גרם חמאה
 16 גרם קורנפלור
 30 גרם סוכר
 1 ביצה
 1 כפית אבקת אפיה
 1/4 כפית תמצית וניל
 1/8 כפית מלח

Directions

אופן ההכנה
1

בקערת זכוכית מעל לסיר עם מים רותחים נמיס שוקולד וחמאה.

2

בקערה נפרדת נערבב קורנפלור, סוכר, ביצה, אבקת אפייה, תמצית וניל ומלח עד לתערובת אוורירית ובהירה.

3

נוסיף בהדרגה את תערובת השוקולד לתערובת הבהירה ונערבב.

4

נרפד תבנית בנייר אפייה ונניח כמות שך כף מבלילת העוגיות לכל עוגייה, נשמור על רווחים.

5

נאה את העוגיות בתנור חם על 170 מעלות לא יותר מ 11-12 דקות.

11 דקות טיימר

6

נניח בטמפרטורת החדר לצינון.
בתאבון..

ברוקיז – עוגיות בראוניז ממכרות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *