אביזרים:
מעבד מזון
מערוך
תבנית אפייה
נייר אפייה
קערת ערבוב
מספר מנות: 6 מנות

במעבד מזון מניחים קמח סוכר ושמרים ומערבלים ב-3 פולסים.
פותחים את מעבד המזון ומוסיפים לו שמן, מלח ומים.
מעבדים את הבצק לבצק אחיד ומעבירים לקערה משומנת ומכוסה להתפחה של 30 דקות.
30 דקות טיימר
במעבד המזון טוחנים את מרכיבי הרוטב יחד.
מחלקים את הבצק לכדורים הגודל של תפוז ומרדדים על משטח מקומח לעלה דק.
מניחים שורה מהמלית על עלה הבצק ומגלגלים לרצועה מהודקת ואז לבייגל עגול.
מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מברישים בביצה ומעט מלח גס מעל.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל-30 -25 דקות עד השחמה.
30 דקות טיימר
Ingredients
Directions
במעבד מזון מניחים קמח סוכר ושמרים ומערבלים ב-3 פולסים.
פותחים את מעבד המזון ומוסיפים לו שמן, מלח ומים.
מעבדים את הבצק לבצק אחיד ומעבירים לקערה משומנת ומכוסה להתפחה של 30 דקות.
30 דקות טיימר
במעבד המזון טוחנים את מרכיבי הרוטב יחד.
מחלקים את הבצק לכדורים הגודל של תפוז ומרדדים על משטח מקומח לעלה דק.
מניחים שורה מהמלית על עלה הבצק ומגלגלים לרצועה מהודקת ואז לבייגל עגול.
מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מברישים בביצה ומעט מלח גס מעל.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל-30 -25 דקות עד השחמה.
30 דקות טיימר