בייגל פיצה

מחברשופרסל
Ratingקושימתחיל

אביזרים:
מעבד מזון
מערוך
תבנית אפייה
נייר אפייה
קערת ערבוב

מספר מנות: 6 מנות

זמן התכוננות1 שעותזמן בישול30 דקותזמן כולל1 שעות 30 דקות

מצרכים לבצק
 3 כוסות קמח לבן זיפר שופרסל
 2 כפיות שמרים יבשים בוואקום שופרסל
 1 כף סוכר לבן שופרסל
 1+1/4 כוסות מים פושרים
 1/2 כוס שמן זית פרמיום שופרסל
 1 כפית מלח דק שופרסל
לרוטב:
 1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות שופרסל
 1 כף רסק עגבניות 22% שופרסל
 3 כפות עלי בזיליקום
 300 גרם גבינת גאודה שופרסל חתוכה לקוביות גדולות
לציפוי:
 ביצה טרופה L שופרסל
 מעט מלח גס שופרסל

אופן ההכנה
1

במעבד מזון מניחים קמח סוכר ושמרים ומערבלים ב-3 פולסים.

2

פותחים את מעבד המזון ומוסיפים לו שמן, מלח ומים.

3

מעבדים את הבצק לבצק אחיד ומעבירים לקערה משומנת ומכוסה להתפחה של 30 דקות.
30 דקות טיימר

4

במעבד המזון טוחנים את מרכיבי הרוטב יחד.

5

מחלקים את הבצק לכדורים הגודל של תפוז ומרדדים על משטח מקומח לעלה דק.

6

מניחים שורה מהמלית על עלה הבצק ומגלגלים לרצועה מהודקת ואז לבייגל עגול.

7

מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מברישים בביצה ומעט מלח גס מעל.

8

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל-30 -25 דקות עד השחמה.
30 דקות טיימר

Ingredients

מצרכים לבצק
 3 כוסות קמח לבן זיפר שופרסל
 2 כפיות שמרים יבשים בוואקום שופרסל
 1 כף סוכר לבן שופרסל
 1+1/4 כוסות מים פושרים
 1/2 כוס שמן זית פרמיום שופרסל
 1 כפית מלח דק שופרסל
לרוטב:
 1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות שופרסל
 1 כף רסק עגבניות 22% שופרסל
 3 כפות עלי בזיליקום
 300 גרם גבינת גאודה שופרסל חתוכה לקוביות גדולות
לציפוי:
 ביצה טרופה L שופרסל
 מעט מלח גס שופרסל

Directions

אופן ההכנה
1

במעבד מזון מניחים קמח סוכר ושמרים ומערבלים ב-3 פולסים.

2

פותחים את מעבד המזון ומוסיפים לו שמן, מלח ומים.

3

מעבדים את הבצק לבצק אחיד ומעבירים לקערה משומנת ומכוסה להתפחה של 30 דקות.
30 דקות טיימר

4

במעבד המזון טוחנים את מרכיבי הרוטב יחד.

5

מחלקים את הבצק לכדורים הגודל של תפוז ומרדדים על משטח מקומח לעלה דק.

6

מניחים שורה מהמלית על עלה הבצק ומגלגלים לרצועה מהודקת ואז לבייגל עגול.

7

מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מברישים בביצה ומעט מלח גס מעל.

8

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל-30 -25 דקות עד השחמה.
30 דקות טיימר

בייגל פיצה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *