בויאקוס – לחמניות גבינה

מחברשופרסל
Ratingקושימתחיל

אביזרים:
תבנית אפייה
נייר אפייה

מספר מנות: 40-30

זמן התכוננות50 דקותזמן בישול10 דקותזמן כולל1 שעות

מצרכים
 3 כוסות קמח חיטה רך תופח פרימיום שופרסל
 1 חבילת גבינת גאודה שופרסל - מגוררת
 200 גרם גבינת ריקוטה
 200 גרם חמאה הולנדית שופרסל - רכה
 1 ביצה שופרסל
 1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל
 1 כפית אורגנו שופרסל
 1 כוס חרוזי זיתים ירוקים שופרסל
לציפוי
 1 ביצה שופרסל

אופן ההכנה
1

בקערה מניחים את הקמח, גבינת הגאודה המגוררת, גבינת הריקוטה, החמאה, הביצה, המלח והאורגנו ומערבבים.

2

מן התערובת יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג.

3

בתבנית מרופדת נייר אפייה מניחים את הכדורים תוך הקפדה על שמירת מרווח של 3-4 סנטימטר בין כדור לכדור.

4

משטחים קלות כל כדור בעזרת האצבע ונועצים זית בכל תלולית.

5

טורפים ביצה ומצפים כל אחד מן הכדורים בביצה הטרופה.

6

אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות במשך כ-20 דקות או עד להזהבה.
20 דקות טיימר

Ingredients

מצרכים
 3 כוסות קמח חיטה רך תופח פרימיום שופרסל
 1 חבילת גבינת גאודה שופרסל - מגוררת
 200 גרם גבינת ריקוטה
 200 גרם חמאה הולנדית שופרסל - רכה
 1 ביצה שופרסל
 1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל
 1 כפית אורגנו שופרסל
 1 כוס חרוזי זיתים ירוקים שופרסל
לציפוי
 1 ביצה שופרסל

Directions

אופן ההכנה
1

בקערה מניחים את הקמח, גבינת הגאודה המגוררת, גבינת הריקוטה, החמאה, הביצה, המלח והאורגנו ומערבבים.

2

מן התערובת יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג.

3

בתבנית מרופדת נייר אפייה מניחים את הכדורים תוך הקפדה על שמירת מרווח של 3-4 סנטימטר בין כדור לכדור.

4

משטחים קלות כל כדור בעזרת האצבע ונועצים זית בכל תלולית.

5

טורפים ביצה ומצפים כל אחד מן הכדורים בביצה הטרופה.

6

אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות במשך כ-20 דקות או עד להזהבה.
20 דקות טיימר

בויאקוס – לחמניות גבינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *