אביזרים:
תבנית אפייה
נייר אפייה
מספר מנות: 40-30

בקערה מניחים את הקמח, גבינת הגאודה המגוררת, גבינת הריקוטה, החמאה, הביצה, המלח והאורגנו ומערבבים.
מן התערובת יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג.
בתבנית מרופדת נייר אפייה מניחים את הכדורים תוך הקפדה על שמירת מרווח של 3-4 סנטימטר בין כדור לכדור.
משטחים קלות כל כדור בעזרת האצבע ונועצים זית בכל תלולית.
טורפים ביצה ומצפים כל אחד מן הכדורים בביצה הטרופה.
אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות במשך כ-20 דקות או עד להזהבה.
20 דקות טיימר
Ingredients
Directions
בקערה מניחים את הקמח, גבינת הגאודה המגוררת, גבינת הריקוטה, החמאה, הביצה, המלח והאורגנו ומערבבים.
מן התערובת יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג.
בתבנית מרופדת נייר אפייה מניחים את הכדורים תוך הקפדה על שמירת מרווח של 3-4 סנטימטר בין כדור לכדור.
משטחים קלות כל כדור בעזרת האצבע ונועצים זית בכל תלולית.
טורפים ביצה ומצפים כל אחד מן הכדורים בביצה הטרופה.
אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות במשך כ-20 דקות או עד להזהבה.
20 דקות טיימר