פסטיצ'יו בשרעל ידי אורלי פלאי ברונשטייןמאפה פסטה עם תיבול שפוזל דווקא למטבח היווני - פלפלים, אורגנו, יוגורט וקינמון
אם רוצים לחתוך למנות יפות בלי שהמאפה יתפרק חייבים לנהוג כמו בהכנת לזניה, כלומר לצנן לחלוטין (לפחות שעה), לחתוך למנות, לחמם שוב ולהגיש.
תבנית פיירקס בגודל 27×35 ס"מ
אורז בסמטי מלא עם ירקות ותוספות חגיגיותעל ידי עז תלםעז תלם מכין אורז בסמטי מלא עשיר בצבע ובטעם, עם ירקות ותוספות מפנקות כמו חמוציות ושקדים – בדיוק מה שאתם צריכים כדי להרשים את האורחים בשבת או בחג.קוביות סלמון בטריאקי עם אורז יסמיןעל ידי אורלי פלאי ברונשטייןמכינים בבית בקלות רוטב טריאקי אסייתי מתקתק ומקפיצים בו קוביות סלמון, ארוחה טעימה ומהירה שגם הילדים אוהבים. מגישים עם אורז ונהנים.