עיין במתכונים

פסטיצ'יו בשרעל ידי אורלי פלאי ברונשטייןמאפה פסטה עם תיבול שפוזל דווקא למטבח היווני - פלפלים, אורגנו, יוגורט וקינמון אם רוצים לחתוך למנות יפות בלי שהמאפה יתפרק חייבים לנהוג כמו בהכנת לזניה, כלומר לצנן לחלוטין (לפחות שעה), לחתוך למנות, לחמם שוב ולהגיש. תבנית פיירקס בגודל 27×35 ס"מ
קוביות סלמון בטריאקי עם אורז יסמיןעל ידי אורלי פלאי ברונשטייןמכינים בבית בקלות רוטב טריאקי אסייתי מתקתק ומקפיצים בו קוביות סלמון, ארוחה טעימה ומהירה שגם הילדים אוהבים. מגישים עם אורז ונהנים.