עיין במתכונים

לחמעג’ון מתכון משגע!על ידי ניקיאני והמטבח זאת אהבה גדולה אחד הדברים שאני הכי אוהבת להכין אלו מאפי שמרים, נכון זה קצת התעסקות אבל התוצאה הסופית שווה הכל. תחשבו פיתות קטנות עם בשר, השתמשתי באיזה פטנט שמאוד מקל על המילוי הכל מצולם בתמונות למטה. יצאו מאפים משגעים! חמוד ביותר ואני לא כותבת מילה כמה שזה טעים. זה טעים שאפילו שווה להכפיל ולשמור בהקפאה לשעת הצורך אם בכלל ישאר משהו להקפיא. למי שאין סבלנות לקרוא למטה יש את פינת התכל’ס. 24 לחמעג’ון מיני
טורטייה אפויה עם בשר טחוןעל ידי ניקילהגיד לכם שזה טעים ? זה יותר מזה טעים ברמות! זה לאכול ארוחת צהריים בכיף, ההכנה קלי קלות ובגלל האופן שזה מוגש כולם מתלהבים ואוכלים ומבקשים עוד. אני אוהבת להשקיע בארוחות לילדים ככל שאני משקיעה הם אוכלים יותר טוב ואיזה אמא לא הייתה רוצה שהילדים שלה יאכלו טוב נכון ? את העניין של הילדים כיסיתי גם למבוגרים זה מתאים ותאמינו לי שנהנתי מכל ביס. אני ממליצה לצרף לזה מרק טוב ואיזה סלט ירקות והכי חשוב להכפיל כמויות
כדורי שניצלעל ידי שרית נובקלא יודעים מה קורה אצלכם במטבח, אבל אנחנו הכנו (ואכלנו) בשבועות האחרונים יותר שניצלים מאי פעם. למען הגיוון, היום נכין לבני הבית משהו חדש: כדורי שניצל בציפוי פריך מתובל בשומשום
שווארמה אמיתית כמו בדוכני הרחובעל ידי amit arvivזה קורה לכל אחד מאיתנו: בית, גשם בחוץ. הבטן מקרקרת, וכל מה שמתחשק זה איזה פיתה טובה עם משהו בפנים. מחפשים מישהו שיתנדב ללכת להביא מנה שווארמה, אבל כל המתנדבים מוכנים להשתתף בחגיגה על תקן טועמים בלבד. מה עושים? אז הנה, בשביל זה אני פה, מוכנה ומזומנה לתת לכם עכשיו את הכלים שבהם תוכלו לממש את התשוקה הזו לאוכל הרחוב הטעים הזה, בכל רגע שתרצו, ובבית, בלי לזוז מטר מהמטבח. כל שצריך זה לדאוג שיהיה במקפיא, באופן קבוע, נתח של שווארמה הודו (מומלץ נקבה) או פרגיות. כמובן שההמלצה היא לקנות בשר טרי, ולבקש מהקצב לנקות אותו משומנים וגידים. כל מה שעליכם לעשות מרגע זה והלאה הוא להקפיא את הבשר וזה הכל. לא לחתוך ולא שום דבר אחר. קונים ומקפיאים. כשנופלת הסיטואציה הדרמטית עליה כתבתי בתחילה, כל שעליכם לעשות הוא לגשת למקפיא, להכניס את הנתח למיקרו לשתי דקות בכדי שיתרכך מעט בחלקיו החיצוניים אך עדיין יישאר קפוא מבפנים. מפה, ההבדל בין שווארמה בדקה לבין שווארמה בחמש דקות הוא בעצם קיומו של מעבד מזון בבית. במידה וכן, חותכים את הנתח הקפוא לכמה חלקים עבים (בשביל שייחתך בקלות ריככנו אותו מעט במיקרו), מרכיבים את דיסק הפריסה ומעבירים את הנתחים בדיסק. השווארמה נפרסת לפרוסות דקיקות ועדינות והנה רוב העבודה כבר מאחורינו. במידה ואין מעבד מזון ניתן לפרוס את הבשר לפרוסות דקיקות בעזרת סכין טובה. מרגע זה, הדרך לשווארמה בפיתה עוברת דרך טיגון הבצל, הוספת הבשר למחבת ותיבולו. ובזמן שאתם מארגנים את התפארת הזו אתם מוזמנים להפעיל את שאר בני המשפחה לעשיית צ'יפס, סלט וטחינה. בתאבון! מספר מנות: 3-4
פסטיצ'יו בשרעל ידי אורלי פלאי ברונשטייןמאפה פסטה עם תיבול שפוזל דווקא למטבח היווני - פלפלים, אורגנו, יוגורט וקינמון אם רוצים לחתוך למנות יפות בלי שהמאפה יתפרק חייבים לנהוג כמו בהכנת לזניה, כלומר לצנן לחלוטין (לפחות שעה), לחתוך למנות, לחמם שוב ולהגיש. תבנית פיירקס בגודל 27×35 ס"מ
צלעות טלה בתנור • מתכון קל ועסיסיעל ידי צוות האתרהמעדן של הבשר – ללא ספק צלעות טלה זכו בפופולריות שלהן בזכות ולא בחסד. הבשר העסיסי והרך של צלעות הטלה עכשיו במתכון פשוט להכנת בתנור, בתוספת עשבי תיבול טריים שיהפכו את המנה למושלמת.
קציצות המבורגר קלאסיותעל ידי צוות האתרקציצות המבורגר קלאסיות, פשוטות וקלות להכנה שניתן להכין על הפלנצ'ה, על המנגל, בטיגון או בתנור. המבורגר מעולה שכולם אוהבים - מתאים לילדים ולמבוגרים כאחד.